Sommar och sommartider

Äntligen kom sommaren! Många njuter av semester medan andra arbetar. Själv tillhör jag den senare gruppen. Två veckors ledigt och sedan mera jobb så att mina kollegor får sin välförtjänta sommarledighet!

Under vecka 29-31 kommer det endast att finnas tider på kvällen eftersom jag jobbar med annat under dagarna. Från vecka 32 är det åter möjligt att boka tider dagtid, men med reservation för att det ständigt är olika dagar under några veckor.

Vecka 32 finns jag på Noliamässan onsdag till söndag i egenskap av medlem i Svenska Akupunkturförbundet. Vi kommer att finnas i hall 4, kom gärna förbi och säg hej!

Och naturligtvis har jag under sommaren bytt bokningssystem, igen. Denna gång har jag bestämt mig för att behålla det, men små skönhetsfel måste naturligtvis rättas till. Om problem uppstår så hör ni av er via telefon 070-286 96 10 eller mejl anna@gradins.nu

Trevlig sommar!

Teknik ska fungera!

Nu krånglar det nya bokningssystemet. För att komma i kontakt med mig ring eller sms:a på 070-286 96 10

Jag jobbar på ett nytt system men det tar sin lilla tid… förhoppningsvis är allt ordnat efter midsommarhelgen!

Trevlig midsommar!

NYTT BOKNINGSSYSTEM!

På grund av olika orsaker byter jag bokningssystem, så ni som brukar gå in på en annan sida än min hemsida måste tänka om lite.

Jag byter till Boka365 som uppfyller de små krav som jag ställer på ett bokningssystem. Bokning görs via min hemsida. Om problem uppstår ringer ni naturligtvis så hjälps vi åt att lösa problemet!

070-286 96 10

Allt blir bra när det är klart! Bara lite små hinder innan dess!

Morsdag på söndag!

Visst kommer du ihåg att gratulera din mor på morsdag? En tanke och ett vänligt ord lyfter en människas dag.

Varför inte ge bort ett presentkort? En upplevelse som hon sent ska glömma.

www.gradins.nu

070-286 96 10

Rädda liv!

Visst vet du att vem som helst kan lära sig att rädda liv!

Det är inte svårt och ingen lång utbildning, men livsviktig! Hjärt-lungräddning är en kort utbildning som kan rädda livet på en vän, kollega eller en okänd som drabbas av hjärtstopp. Allt som behövs är bröstkompressioner och inblåsningar. Finns en hjärtstartare att tillgå så är det ett fantastiskt hjälpmedel.

Gradins Akupunktur erbjuder utbildning i HLR och första hjälpen för vardagsbruk. En grupp om 4 till 10 personer behövs för att utbildningen ska genomföras. Allt du behöver göra är att slå mig en signal, 070-286 96 10, så att vi kan boka in tid och plats! Material som behövs tar jag med mig!

Tänk att lära sig eller bättra på kunskapen att rädda liv!

Vårkänslor

Våren har äntligen börjat visa sig. Det droppar från taken, asfalten tinar fram, vår grusväg är så där geggig och gropig, vårfåglarna kvittrar, svanarna är tillbaka, det grönskar i växthuset och växer så det knakar i barnkammaren där gurka, tomat och grönkål väntar på att få större krukor.

Med våren kommer så mycket mera än det jag precis nämnt. Många saker ”tinar fram”. Sånt som varit gömt i snö kommer nu smygande tillbaka. Saker man skjutit på och lagt åt sidan behöver nu dammas av och tas tag i. Det kan vara konflikter, önskan om att göra en förändring, kanske byta jobb, ta tag i sin hälsa, hitta sitt nya jag eller åtminstone ta hand om den gamla versionen. Det här leder i sin tur till krav, en massa måsten, en massa ska. Det som tidigare var borde blir nu krävande och hårt.

Vem ställer alla dessa krav då?
I de allra flesta fall ställer vi själva kraven. Och vi är ingen förlåtande arbetsgivare utan stenhårda. Vi tror dessutom att vi vet vad andra människor tänker om oss och deras åsikter, som vi själva oftast hittat på, väger också tungt. Vi är rätt så duktiga på att racka ner på oss själva och tala om hur värdelösa vi är.
Det här leder i sin tur till nedstämdhet. Vi duger inte. Vi kanske misslyckas med regelbunden träning, vi kanske inte lyckas äta nyttigt hela tiden, och där har vi svaret. Vi är inte bra nog. Alla andra har rätt, jag duger ingenting till.

Helt plötsligt känns våren inte så rolig längre. Allt rullar på och vips är det grönt överallt utan att vi hunnit se det, hunnit njuta av det. Så blev det sommar och semester och vi hinner inte med. Semestern blir kanske inte som vi tänkt det och vi börjar jobba igen, nästan lika trötta som tidigare. Det enda som gör oss lite piggare är att det åtminstone är varmt ute och ljust hela dygnet. Sen kommer hösten och allt rullar igång igen.

Det är dags att ändra på allt det här. Det är dags att bejaka livet och sluta vara negativ!

Prova att vända en negativ tanke till positiv en gång varje dag. T.ex. Du vaknar och regnet öser ner, du hade tänkt åka på utflykt men nu gick ju inte det. Vänd tanken. Vad är bra med regnet? Växterna får välbehövligt vatten, dammet städas bort, du får möjlighet att krypa ner under en filt och läsa en bok, du får helt legalt gå ut och hoppa i vattenpölar.

Se vad som händer med dina tankar om du fångar dina negativa tankar och vänder dem till något positivt. Helt plötsligt ser du världen i ett annat ljus och inser att allt inte är pest ändå.

Ja så var det den där bikinikroppen som vi måste fixa innan sommaren. Det har jag redan gjort! Jag har en bikini och jag har en kropp = bikinikropp! Frågor på det!

Idag är det mulet efter en helt magisk påskhelg! Det kvittrar glatt ute och snön smälter och gör gatorna våta. Dags att ta fram cykeln! Gå ut och andas in den sura doften av vår! Den kommer nu! Det vet jag!

Äntligen!

Nu fungerar äntligen sidan som den ska!

Här håller jag er uppdaterade med tankar, funderingar, inspiration och ny kunskap!

Välkommen!