Sommar och sommartider

Äntligen kom sommaren! Många njuter av semester medan andra arbetar. Själv tillhör jag den senare gruppen. Två veckors ledigt och sedan mera jobb så att mina kollegor får sin välförtjänta sommarledighet!

Under vecka 29-31 kommer det endast att finnas tider på kvällen eftersom jag jobbar med annat under dagarna. Från vecka 32 är det åter möjligt att boka tider dagtid, men med reservation för att det ständigt är olika dagar under några veckor.

Vecka 32 finns jag på Noliamässan onsdag till söndag i egenskap av medlem i Svenska Akupunkturförbundet. Vi kommer att finnas i hall 4, kom gärna förbi och säg hej!

Och naturligtvis har jag under sommaren bytt bokningssystem, igen. Denna gång har jag bestämt mig för att behålla det, men små skönhetsfel måste naturligtvis rättas till. Om problem uppstår så hör ni av er via telefon 070-286 96 10 eller mejl anna@gradins.nu

Trevlig sommar!