Om mig

Om mig

Jag heter Anna Gradin. Född och uppvuxen i Vindeln. Hittade till Robertsfors av en lyckosam slump. Jag är utbildad sjuksköterska och har arbetat med både psykiatrisk vård, företagshälsovård och inom kommunal äldreomsorg.


Akupunktur kom jag i kontakt med när jag drabbades av utmattning 2014. Från att ha varit en skugga av mig själv hjälpte akupunkturen mig tillbaka till livet. Tack vare akupunkturbehandlingar kunde sjukskrvningstiden kortas och jag kunde arbeta aktivt under pågående behandling.


I augusti 2016 satte jag mig på tåget till Stockholm för att påbörja min utbildning till akupunktör. Akupunkturakademin i Stockholm blev mitt val. De har en 3-årig distansutbildning på heltid. Utbildningen innefattar både teori och praktik. I maj 2019 tog jag min examen som Diplomerad Akupunktör. Sedan februari 2020 är jag även ordinarie medlem i Akupunkturförbundet.


Som medlem i Svenska Akupunkturförbundet har jag patientförsäkring, följer socialstyrelsens hygienföreskrifter, använder sterilierade engångsnålar och vidareutbildar mig minst vartannat år men oftast två gånger per år. Mer information finns på Svenska Akupunkturförbundets hemsida.